PRINSSI CARL PHILIP
(Carl Philip Edmund Bertil Bernadotte)

- 30v.
- Ruotsin prinssi, Värmlannin herttua, laivaston luutnantti, opiskellut graafista suunnittelua sekä maataloustieteitä
- Hassuinta prinssissä on se, että raukka kärsii lukihäiriöstä.
- Hienointa prinssissä on monipuolisuus: on ruokailuvälineiden suunnittelua, ralliautoilua, luontokuvaamista sekä metsästystä.

Lapsuuden haaveeni ei ollut tulla Ruotsin prinsessaksi. Halusin pienenä poliisiksi. Sitten yläasteella aloin haaveilla prinsessuudesta, mutta en miettinyt mitään maata erityisesti. Näin vain pääsi käymään (että päätin alkaa Ruotsin prinsessaksi), jopa niin että minulla ei ollut mitään hajua asiasta. Kaikki tapahtui (kai) keväällä 2008. Olin ruokatunnilla kaupassa kavereiden kanssa ja luin tyypilliseen tyyliin otsikot. Laitoin merkille, että Ruotsin prinssi ('Ai niillä on prinssi?') oli tulossa Suomeen. Illalla ajattelin valaista äitiäni tällä tiedolla, koska äiti ei lue lehtiä ja ilman teksti-tv:tä hän olisi pimeydessä kaikilta uutisoinneilta. Sanoin siis tiskaavalle äidille:
"Tiesiks, että Ruotsin prinssi, se Carl Philip, on tulossa Suomeen?" Äiti vastaa: "Joo, tiedän. Sä kerroit siitä aikaisemmin." Minä ihmettelen:
"Ai mitä, kerroinko? Enkä?! Miks mä nyt olisin kahdesti kertonut saman jutun?" Viimeisen sanan sanoo äiti ja saa minut miettimään sekä pakkaamaan henkisesti matkalaukkuni:
"Nii-iin... Miksiköhän sä siitä niin kovasti meuhkaisit..?"

250px-Prince_carl_philip_of_sweden_2006_

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/02/Prince_carl_philip_of_sweden_2006_june_18_gotatunneln.jpg/250px-Prince_carl_philip_of_sweden_2006_june_18_gotatunneln.jpg)