PMMP
(Paula Vesala ja Mira Luoti)

- bändi ollut pystyssä v. 2002, naiset ovat 28v. & 31v.
- Hassua on bändin syntyminen: naiset tapasivat Popstars-kilpailussa ja kilpailun jälkeen joku heppu päätti yhdistää heistä bändin.
- Hienoa PMMP:ssä on ASENNE.

Minä odotin innolla Miran ja Paulan mekkoja Linnassa, mutta jostain syystä en nähnyt niitä. Enkä aio tietoisesti ottaa asiasta selvää. Jos Yle mokaa, niin kaikki kärsii (elämän filosofiani, tietysti). Äiti kertoi niiden olleen todella rumat, mutta äidille on tullutkin todella keski-ikäinen maku, joten luultavasti ne vain ovat olleet todella PMMPmäiset puvut. (Älkää kertoko, saan sen sitten joskus vahingossa selville jos saan.)
Kuitenkin. PMMP. Kaikki alkoi Päiväkoti-kappaleesta. Se soi minulla viime talvena päässä ja päätin lainata Kovemmat kädet-levyn kirjastosta. Levyllä oli muitakin mahtavia biisejä (Kumivirsi, Mummola) ja kohta koneella oli myös Kulkaas enot sekä Leskiäidin tyttäret. Veden varaan ilmestyi keväällä ja sain sen käsiini piankin. Se on kuulkaa vuoden parhaimmistoa! Yltää top kolmoseen kevyesti! Lempilainaukseni asennelauseeksi voisi olla Kumivirsi-biisistä: "Minä olen täydellinen, ala rakastua!" PMMP ottaa hienosti kantaan naisten asioihin sekä poliittisiin asioihin (Paula esim. kirjoitti vähän aikaa sitten muusikon oikeuksista teoksiinsa PMMP:n nettisivuille). Heidän paikkansa Linnan juhlissa oli ansaittu!

9702__pmmpmeri.jpg

(http://demi.fi/uploads/diaryImages/9702__pmmpmeri.jpg)