DUUDSONIT
(Jukka Hilden, Jarno Laasala, Jarppi Leppälä ja Hannu-Pekka Parviainen)

- iät 29v., 30v., 30v. ja 28v.
- suomalainen neljän miehen ryhmä, joka tunnetaan stunttien, jekkuilun ja yleisen sekoilun täyttämistä televisio-ohjelmistaan (kiitos, Wikipedia)
- Hassuinta Duudsoneissa on tietysti ne itse jutut!
- Hienointa Duudsoneissa on Suomen nostaminen kartalle sekä kaveria ei jätetä-asenne.

Noin neljä vuotta sitten istuin pimeässä elokuvasalissa ystäväni kanssa. Valkokankaalla tuli mainoksia tulevista elokuvista ja sitten se tuli! Duudsonit-elokuvan traileri. Minä ulvoin naurusta koko mainoksen ajan, joka sai kaverini katsomaan minua hieman ihmeissään sekä huolestuneena. Ymmärrän häntä, koska mietin itsekin kohtalaisen usein syytä siihen, että jaksan katsoa Duudsoneita yhä uudelleen ja uudelleen - sekä nauraa niille. Ja ei, syynä ei ole se että siinä on neljä kohtalaisen hyvänikäistä miestä ja usein jopa ilman paitaa. Syynä on jokin ihmeellinen, jota en osaa selittää. Ehkä se on se niiden murre, heh? Kuitenkin heidän ohjelmansa ovat viihdettä, jotka oikeasti viihdyttää! Ulkomailla voi nykyään kertoa olevansa Suomesta, Ville Valon ja Duudsonien maasta. (Niin minä ainakin aion sanoa, jos joskus pääsen pois täältä.)
Ei vaan, olenhan minäkin tässä joutunut kärsijäksi. Muutaman jakson serkun kanssa katsottuani sain vastailla kysymyksiin kuten: "Miksi ne kiusaa aina sitä Jarppia?" "Missä sen Jarpin peukalo on?" Eikä mennyt kauaa, kun serkku leikkeli lehdestä Jarpin (pelkän Jarpin, kyllä) kuvia sänkynsä viereen........

w54036e0884a-b6f3-4313-a0af-8a907a80ca88

(http://suosikki.fi/s/mediagallery/w54036e0884a-b6f3-4313-a0af-8a907a80ca88.jpg)