Bono
(Paul David Hewson)
- 49v.
- irlantilainen muusikko
- Hassuinta Bonossa on aurinkolasit.
- Hienointa Bonossa on (Wikipediaa lainaten): "Hänet tunnetaan yhteiskunnallisesta ja poliittisesta aktiivisuudestaan erityisesti ihmisoikeusasioissa." Sekä mahtavan karhea ääni.

Bono on taas niitä miehiä, joka on aina ollut olemassa. Se setä jolla on aurinkolasit. Se laulajasetä. Vertigo oli ensimmäinen U2-biisi, jota kuuntelin ihan hulluna. Ostin U2:n levyn, jonka nimi on  How to Dismantle an Atomic Bomb tai jooootaaain. On muuten loistava levy.
U2 on hätävarabändini. U2 on neutraali. Kaikki tietävät sen ja tietävät myös sen musiikin olevan sellaist "turvallista rockia". Melkein jopa poppia. Aika usein vältän sanomasta sitä, että kuuntelen U2:ta. Se olisi liian neutraali, kaikella kunnioituksella Bonolle, Larrylle, Edgelle ja Adamille.
Tänä vuonna Barack Obama sai Nobelin rauhanpalkinnon, mikä kyllä oli ihan turha homma. Bono on perustanut hyväntekeväisyysjärjestön nimeltä RED. Se on mielestäni mahtava idea, koska Bono on saanut yhteistyökumppaneikseen mm. Applen ja Converseja valmistavan yhtiön. Eli näiden yhtiöiden tuotteiden tuotosta menee tietty summa REDille, jos niissä on järjestön merkki ja tuotteet ovat punaisia. Loistavaa! Niin, sen vuoksi Bono olisi ansainnut rauhanpalkinnon, ei Obaaaama. Vielä Bono sen voittaa, I tell you!

Bono

P.S Olenko ainoa, jolla on ongelmia tekstin muokkauksen kanssa? Fontti kusee pahasti.