Robbie Williams
(Robert Peter Williams)

- 35v.
- brittiläinen muusikki
- Hassuinta Robbiessa on hassut jutut.
- Hienointa Robbiessa on rehellisyys.

Tässäpä teille mies, joka on seurannut levyhyllyssäni minua vuodesta 2003. Kuusi vuotta, hyvä isä! Huh. Olin siis kymmenen vanha kun näin unta Robbie Williamsista ja kohta hainkin Anttilasta juuri ilmestyneen levyn. Muistan sen helmikuisen kävelyn kotiin. Satoi lunta hiljalleen (isoja hiutaleita) ja minä kuuntelin onnellisena Robbie Williamsia. Escapology on edelleen yksi rakkaimmista levyistä, vaikka en sitä tietenkään aina kuuntelekaan. Nykyisin omistan kolme Robbien levyä. Olen nähnyt kaksi konserttia televisiosta, joista toinen sai kyyneleet silmiin. Robbie kuitenkin liikuttui itsekin.
Kuunnellessani Green Daytä Robbie teki huonoa musiikkia ja veti lääkkeitä. Nykyisin mies on back in bisness ja Bodies on mielestäni kelpo biisi. Robbie näyttää hyvältä ja ääni on mahtava! Hän kuulemma seurustelee ja sehän on mukavaa. Vanhoille superidoleilleen toivoo vain hyvää.
Mitä muuten tämä kertoo minusta, että ensimmäinen idolini oli alkoholi- ja lääkeongelmainen, tatuoitu, tummahiuksinen ja vihreäsilmäinen? Ei sitä kovin kauas ole menty kuudessa vuodessa... P.S. Mielestäni Robbiella on vielä kolmaskin etunimi, mutta en jaksanut etsiä sitä Wikipediaa kauempaa.

williams-robbie-microphone-5200097.jpg

(http://www.poster.net/williams-robbie/williams-robbie-microphone-5200097.jpg)