Tein ehkä hankalimman, mutta kypsimmän teon  tuossa kello puoli kymmenen. Laitoin Bestikselle viestiä, että en halua feikata mitään ja tuntuu, että tarvitsisin etäisyyttä. Bestis vastasi varttia myöhemmin ja olemme nyt niin sanotusti tauolla.

Nykyisin puhutaan siitä, että ihmiset eroavat liian helposti. Mielestäni väite on todella naurettava! Pitääkö sitä asua ja elää yhdessä, vaikka olisi onnellisempi ilman? Eroaminen ei ole ikinä helppoa, mutta se ei ole mitään verrattuna pitkäaikaiseen kitumiseen. Vai mitä? Sitä paitsi elämä ei ole niin lyhyt, ettei eron jälkeen voisi palata yhteen. Parempi sekin on kuin se, että odottaa sitä hyvää hetkeä jälleen. Tässä jälleen yksi syy siihen, että itse voisin elää rokkarin tyttöystävänä ja/tai erillisissä asunnoissa: ei tulisi ainakaan yliannostusta toisesta ja sitä toista näkisi aina silloin kun oikeasti haluaisi. Ville Valokin on sanonut, että kaipuuhan on kaunista. (Miten muuten tuntuu, että kaikki parisuhde- ja ihmissuhdevinkkini ovat suoria sitaatteja Villeltä?)

Käyhän tämä ystävyyteenkin. Jotkut ajattelee, että erot/tauot ovat laiskuutta. Ei kehdata kohdata niitä "vähän vaikeita kausia". Meillä oli Bestiksen kanssa sellainen "vähän vaikea kausi" viime syksynä, kun hänellä oli kavereita ja poikaystävä ja minulla vain koulu sekä pieni huone jaettuna serkun kanssa. Silti me selvisimme siitä. Nyt loppusyksystä asti on kytenyt sellainen olo, että tarvitsen yksinkertaisesti tilaa ja aikaa. En minä ole onnellinen tästä päätöksestä. Itseä ärsytti ja harmitti oma mieli. Kerroin siitä Tukihenkilöllekin, että olen ihan äimänä tilanteesta, mutta ÄRSYTTÄÄ. Mennään nyt päivä kerrallaan.

Seisoin hyllyni vieressä ja mietin ääneen, että mitä sitä sitten tekisi tämän Bestiksen suhteen. Toisessa päässä tavutettiin jotain sanaa jotain työkansioita varten. Hymyilin itsekseni. En tiedä oikein, että miksi. Tuntui vain hyvältä sen ystävyyden kannalta.

Kello on jälleen kaksitoista ja meikä ei ole menossa nukkumaan vielä ikuisuuksiin. Laatikossa on kaksi Madonnan keikka-dvd:tä odottamassa loppuun katsomistaan. En ole pystynyt katsomaan niitä kokonaan kerralla, koska... Noh, pelkään nestehukkaa (itken siis ihan mahdottomasti niiden kanssa).

Viisi kappaletta, joiden tahtiin aion tanssia uutena vuotena
- Kaiken takana on nainen
- Liekeissä
- Jos mä oisin sä
- Hung Up
- Älä huuda mulle

Love,
HKK Birdie