Lähdin koulusta ennen viimeistä tuntia, koska oli huono olo. En kuitenkaan ole tulossa kipeäksi. Perjantait ovat lempipäiviäni ja huomisekikin on ohjelmaa.

Olen ideoinut päässäni tupari-pikkujouluja. Niistä tulisi hienot, mutta ainoa hassu juttu saattaa olla se, että siellä ei juotaisi alkoholia (OMG). Se ei vain sovi tähän kontekstiin, jota nyt suunnittelen. Hihhih.

Mietin tässä vain. On hassua, että minun rakkailla ihmisillä saattaa olla niin poikkeavat ihmismaut. Ystävien ja miesten suhteen, tarkoitan. Joku ihan kuningasihminen saattaa pitää jostain toisesta ihmisestä, joka ei ole minun tyylinen. Tai sitten rakas ystävä valitsee itselleen miehen, jota minä en soisi hänelle. Ihmiset ovat kummallisia.

Kummallisuudesta puheen ollen.. Ajattelin kertoa teille muutaman jutun itsestäni, joista muutama saattaa olla teille jo vanhaa kauraa. (Ja aivan kuin ette oppisi tuntemaan minua lukemalla tätä kirottua blogia, jonka kirjoittamiseen en osaa pitää taukoa!!!!)

- Olin vähän vaille kaksi vuotta kun televisiosta tuli Vintiöt-sketsisarja, johon olin heti ihan hullna ja olen yhä.
- Päässäni soi aina jokin kappale. Saatan herätä jopa keskellä yötä ja päässä soi jokin kappale, mitä en ole kuunnellut aikoihin. Kerran heräsin siihen, että päässäni soi ihan liian lujaa, hmm.
- Seiskalla olin varma, että olin syntynyt väärään maahan. Vähän aikaa sitten olin varma, että olin syntynyt väärään kaupunkiin ja nykyisin olen syntynyt väärään kieliryhmään.
- Kärsin laktoosi-intorelanssista, jota laktoosivammaksi kutsun. Keliakiaa epäilen ja saan ihan varmasti jossain vaiheessa astman. Ah, olen ihana vieras. "Ei maitoa, ei eläimiä, ei viljatuotteita"
- Olen vasuri.
- Pelkään ilmapalloja.
- Rakastan ruokakaupoissa kiertelyä. Joku Stockan Herkku on ihana, mutta vähän liian öky. Feikkinä suomenruotsalaisena voin siellä (ja muutenkin Stockalla) kierrellä ja ostaakin jotain. Omassa ruokakaupassa on mahtava valikoima ja hyvä taustamusa.
- Salmiakki on parasta.
- Minulla on yhteensä kaksi etunimeä ja sitten se pakollinen sukunimi. Toinen nimeni saa minut kuulostamaan venäläiseltä mummolta, mutta se on peritty kuulemma isäni isän mummon ... joltain. Kyseinen leidi oli kartanonrouva.
- Omistan skeittilaudan (heh heh, lahja Tekstailijalta).
- Rakastan kokkausta ja leipomista (jos ei tarvitsisi tiskata). Bravuurejani leipomisessa ovat sämpylät, mokkapalat, pullat, banaanikakku ja täytekakku.
- Inhoan Metallicaa, mutta herätysäänenä on Enter Sandman.

Hyvää perjantaita, nyt tämä lintu lähtee kauppaan.