Huoh, onko ollut ikävä? Tässä syömisen ohella voisin päivittää teitäkin. Syöminen on kyllä pakkojuttu. Ensimmäinen ateria tänään, ellei kahta palaa suklaata ja kahta kuppia teetä lasketa. Kello on kahdeksan ja olen ollut hereillä kaksitoista tuntia........

Maanantaista tuntuu olevan jo ikuisuus ja olen jo torstaissa. Mutta ihmiset! Viikko on mennyt todella nopeasti ja kohta vuosikin (koulussa) on puolessa välissä! Huh hei ja hellät tunteet (mitä ne on).

Psykiatri lähettää allekirjoittaneen mielellään terapiaan, jos vain Kela suostuu maksamaan sen. Tässä saattaa olla suuri mutka matkassa, koska olen toimintakykyinen (eli käyn koulussa ja läpäisen kursseja). Totuus? Numerot laskee ja raahaudun kouluun ettei Täti suuttuisi minulle, koska en hoida koulua. Eli tässä suhteessa olisikin hyvä, että lintsaisin koko ajan???

Bestis on aika huolehtivainen, koska se on ilmeisesti viimein tajunnut palan tilanteestani. Kysyin tänään, että jos mentäisiinkin kahville eikä kiertelemään Uffeja ja kaikkia muita kauppoja, koska en.jaksa.com. "Sopii hyvin, ihan sun ehdoillas mennään" Olen vauva.
Kaupoissakin Bestis sanoi: "Mennään vaan pois täältä..." ja itsellä oli välillä huono omatunto. Olen jättiläisvauva. Tunnen itseni kyllä enemmän mummoksi. Niin ja Bestis piristää! Hymyilin leveästi tunnilla, kun muistelin eilistä keskustelua:

Bestis: "Cheek seinälle!"
Minä: "Ei ei ei ei ei.. Ei mulla ees oo sen julisteita!"
Bestis: "Mä hommaan sulle! Sellasen ison ja siin on sen nimmari ja pusu ja ... napanöyhtää"
Minä: "No hyyyi... :DDDD"
 
Tukihenkilö oli tosi liikkis tänään kanssa, vaikka ei sitä kauheasti ehtinyt näkemäänkään. Tunsin itseni myös todella asiantuntevaksi hänen ja Monimutkaisen Tilanteen (MT) kanssa muihin verraten. "Birdie on selvillä tästä, selitä sä näille" Pitäisi Tukihenkilöä nähdä vähän useammin koulussa - ja sen ulkopuolella.

Miranda ja Charlotte ovat riidoissa. Charlotte on tulossa Helsinkiin ja minä olen ainoa mahdollinen majoittaja. Suuri kunnia ja haluan nähdä Charlotteakin! Toivon vain, että Miranda ja Charlotte sopisivat. He ovat kuitenkin toistensa parhaat ystävät.

Sain myös tänään ihanan kohteliaisuuden isoisältäni. Olen kuulemma ihan valmis kirjailija. Hymyissä suin suljen koneen ja menen nukkumaan.