Join tänään yhteensä litran maitokahvia, joten pupillini ovat suuret, ajatukseni lentää liian nopeasti, kädet ovat nopeat, jalkoja särkee ja olo on hassu. Huomenna herään puolilta päivin ja voin huonosti. Kuten krapulassa, minulla on kahvikrapula. Pahimman sellaisen koin kerran kesällä 2008. Kävelin Sörnäisistä Hakaniemeen vähän kiertäen. Oli kuuma, aurinko paistoi ja minua etoi. Seuraavalla kerralla oli parempaa: Viva La Bam-maraton MTV:ltä ja limua. Älkää aliarvioiko kahvikrapulaa! Ja huomenna ei tarvitse kouluun, joten minulla on vaikka koko yö purkaa teille sydäntäni!

Juttelin tänään pitkästä aikaa Fab Fiven kanssa. Sille oli kuulemma menkat tulossa, hah hah. Hormonit ihan sekaisin, raukkaparka, hah hah. (Vitsihän piilee siinä, että Fab Five on miespoika!) Juttelimme ensin miehistä ja miesmauista, mutta lopulta päädyimme juttelemaan musiikista. Meillä on yhteinen idoli ja sitä sitten jammailimme. Kumpikin siis omassa kotonamme. Olimme nauttineet kumpikin kofeiinia, joten viidestä yhdeksään juttelimme mukavia hyvin aktiivisesti. Välissä Bestis soitti ja --- no siitä kerron myöhemmin. Tässähän tämä ilta meni. Nörtteillessä.

Jos on humalassa, niin siihen auttaa suolainen ruoka (ehkä, kai, mahdollisesti?), vitamiinit sekä kahvi. Kaksi viimeistä ei tule kysymykseenkään, joten vedän tässä samalla keittoa. Nam. Olokin vähän paranee. Kofeiinihumala ei ole halpa humala.

Bestis soitti ja keskusteltiin siinä ensin yhdestä tapahtumasta, jonne en suostu menemään. Juttelin nopeasti nopeasti ja kerroin esimerkiksi prinssisadustani, jota aloin eilen kirjottamaan. Yhtäkkiä Bestis sanoi: "Et arvaa, kenen ohi mä äsken menin!" Odotin jotain kivaa! Cheek? "Satuolennon!"

Din-din-din-dii.

Haluatteko lukea jotain hauskaa? Minua ei satu, hah hah haa, koska olen juonut tätä pirun kahvia. Juujuu, huusin äänettömästi ja kirosin siinä puhelun aikana (myös äänettömästi), mutta en kuitenkaan käpertynyt sänkyyni makaamaan. Että se tyyppi jaksaa tulla kummittelemaan! Eikös se viime viikolla taas ollut, kun angstailin sitä? Ehdin kuitenkin ajatella jotain muuta jo ja sitten taas. Haistaisi nyt kotikaupunkinsa kuolleet mummot.

Jos unohdetaan kofeiini ja Satuolento, niin päivä oli aika onnistunut. Ajoittain tunsin itseni iloiseksi, jopa. Ohhohoh. Luin ruotsinkielisiä lehtiä ja vähän englanninkielistäkin.

Nyt kuitenkin kuuntelen I hate you-kappaletta ja ajattelin katsoa erään elokuvan.

HKK Birdie