Mielestäni Kentin "Kungen är död"-kappale on aivan kamala ja ihana. Pidän sen melodiasta, mutta kertosäe on ihan kauhea. Kertoohan nimikin jo, että hyi olkoon! "Kuningas on kuollut ja hänen kuningatarensa on vapaa. Asetun ensimmäisenä jonoon ja återuppfinneeraan elämäni" Veikkaan villisti, että återuppfinneeraus meinaa uudistusta, uudelleen keksimistä/luomista. Mutta törkeää laulaa noin!

Mietin usein sitä, että mitä kun omassa elämässäni aina eläneet julkkikset alkaa kuolemaan. Michael Jackson oli aika hyvä wake up call. Mitä heistä jääkään jäljelle seuraaville sukupolville? Lempikirjailijani (1/4 heistä) on sanonut, että ihminen on olemassa niin kauan kuin hänet muistetaan ja hänestä puhutaan. "Hienosti sanottu", sanoi filosofian opettajanikin.

Ihmiset, jos asutte kotona niin nauttikaa kipeänä olemisesta vanhempien huomassa! Oma olo on ollut kohtalaisen kauhea neljästä asti ja tämäkin tuli tyhjästä. Ei ole kuumetta tietenkään, mutta olo on muuten vain kauhea. Kaipaisin hiusten silitystä, halia ja sängyn viereen kannettua teemukia. Nyt joudun silittämään itse hiuksiani, juttelemaan mukavia ja hakemaan keittiöstä teetä. Puhelen siis itselleni jotain tällaista: "Nyt kuule villasukat jalkaan!" ja "Laita se uskonnon kirja laittialle ja lue jotain kivaa vähän aikaa" Äitiähän tässä on ikävä. Soitin siis äidille, mutta se nainen ei kai saanut puheestani selvää:
"Ajattelin soittaa ja kertoa, että teen kuolemaa."
"Mikä sulla on?"
"Flunssanen olo."
"No voi, onks kuumem...?"
"Ei ole... Tai siis mittari on, mutta ei kuumetta."
"Jaajaa... No mites nyt sillee..?"
"NO ON FLUNSSANEN OLO!" 
"Ai... No voi."

Äitiiii.... Onneksi hyllyssäni on kipeyden varalle kymmenen annosta tomaattikeittoa. Mitä, mitä, mitä? Olenko muka hulluna tomaattikeittoon?

Ajattelin tulla valittamaan oloani vain tänne näin ja nyt palaan henkiseen Ruotsiin (sänkyyn, jonne kuuluu Kentin musiikki ja jossa odottaa ruotsalainen kirja). Loppuun tietysti lista ja aivastukset kaikille (niitä riittää).

Näin olet flunssassa by Birdie sunnuntaina 29.11.2009
- Valita kaikille mahdollisille oloasi koko ajan
- Soita "Mä kuolen kohta"-puhelu äidille ja lähetä pari samanlaista viestiä kavereille
- Juo paljon teetä
- Kuuntele surullista musiikkia
- Liikutu todella tyhmistä jutuista, kuten Kuningas kuolee-kappaleesta(???)
- Pue pehmeä t-paita päälle ja laita villasukat jalkaan
- Lue kirjaa peittojen alla
- Vilkuile välillä lattialle, että onko se UE2-kirja siellä...?
- Keksi mahdollisia henkisiä syitä huonovointisuuteen ("Tää ei johdu Blondista, mutta johtuisko äidin Unelmien Vävypojasta? Eiks sillä ollu just flunssa tai jotain?")
- Höpise puoliääneen seuraavaa: "On se hyvä, ettei meille ole vielä annettu niitä sikarokotteita. Sikäli mikäli jos edes otan sellasta..."
- Yritä niistää, vaikka sieltä ei tule mitään
- Mittaa kuume tosi usein (SITÄ EI OLE!)
- Kirjoita blogiin ja kaadu sänkyyn kuolemaan

Birdie är död och hennes blog är slut. INTE.