Tänään istuin koulun sohvalla ja yhtäkkiä minun oli mentävä. Oli lähdettävä ulos koulusta, pois ihmisten luota. Koska en jaksaisi nyt katsoa laumoja laumoja ihmisiä. Kävelin lujaa pois koulusta vain palatakseni uskonnon tunnille.

Unet oli kivoja, hihihi. En kuitenkaan kerro niitä, hihihi. Sanotaan, että olin onnellinen. Siellä ei ollut Satuolentoa tai Blondia. Oli, hmm, hyvin skandinaavinen tunnelma. Ja heräsin aamulla: "Mitäää?? Ihanaa!!! Vitsi!! Haluun, et se uni jatkuu!! <3 <3" Koska siellä ei ollut Blondeja tai Satuolentoja. Siellä oli silti kiva mies, joka oli kuin prinssi ja oli jopa mustasukkainen minusta. Ah.

Olenko kertonut flow-tilastani? Mitä se edes on? "Flow-kokemuksessa ihminen paneutuu koko kapasiteetillaan keskittyneesti tavoitteelliseen toimintaan sulkien kaiken muun tietoisuudestaan." - Wikipedia. Noniin. Koin kerran koulussa sellaisen. Olin ihan keskittynyt ja pihalla kaikesta muusta. En ajatellut yhtään mitään muuta. Jaa, mitä tein? Kirjotin esseetä (yht. 6 sivua) politiikasta! Tässäkö on ratkaisuni KAIKKEEN? Politiikka? Huhhuh.