Anonyymi jaksaa aina kommentoida ja kovin pitkästi! Mahtavaa!! Voi olla hyvinkin, että olemme samassa koulussa. Maailma, Suomi ja Helsinki ovat kuitenkin kovin pieniä paikkoja.

Niin ja on täällä muitakin kommentteja jättäneitä, mutta heille voin vastailla takaisin heidän omaan blogiinsa. Vähän kuin galleriassa. Facebook on mielestäni tässä simppelimpi. Sitä kommentoi jonkun statusta ja sitten siihen alle jatketaan läpänheittoa. Erikseen voi kirjottaa seinälle. Vaikka "hyvää synttäriä" tai jotain ihan randomia. Harrastan sitä Mirandan kanssa. Mutta Vuodatus siis voisi jotenkin kehittää tätä kommentin jättämistä ja niihin vastaamista.

Pidän tästä blogin ja internetin tuomasta nimettömyydestä. Täällä voin paljastaa kaikki ajatukseni ja tunteeni. Olen joskus maininnut ystävilleni blogista, mutta eivät he tiedä mitään tarkempaa. Hyvä sinänsä. Alkaisin sensuroida tekstiäni liikaa, jos tutut lukisisvat tätä. Tuli vain eilen mieleen luettuani Anonyymin kommentin.

Ykkösen kanssa oli hauskaa. Kummitätiys on kyllä elämäni kantavimpia voimia. Nukuimme leveähköllä sängylläni vierekkäin. Ykköstä tietysti vähän jännitti, koska tämä oli ensimmäinen kerta yökylässä yksin. Siksi hän nukahtikin ihan kylkeeni kiinni. Yöllä hän heräsi vain kerran vähän itkien, mutta silitin hänen päätään ja käsiään, sekä kuiskasin: "Ei mitään hätää", niin uni jatkui.

Inhoan muuten kielioppia. Pilkkuja varsinkin. Teen niissä niin pahasti aina virheitä! Yhdyssanoissa olen kehittynyt, mutta ne saamarin pilkut. Apple on kirjoittanut oman bloginsa esittelyyn, että on kielioppifriikki (tms.), joten pelkään hänen joku kerta tarttuvan pilkkuihini, hehheh. Ei saa, koska tiedostan ne itsekin ja inhoan niitä ja sitten en enää haluaisi kirjoittaa tänne. ;)

Lainasin tänään kirjan ruotsiksi. Luin tänään ruotsinkielisiä nettisivuja. Nyt se taas alkaa. Ruotsi-maniani.

Onko muuten hassua, että prinssien nimi on yleensä (saduissa ja ilmeisesti tosielämässä myös) aina Philip. Ruususen prinssi (suosikkini!) on Philip, tosin se kirjoitetaan äffällä, eli Filip ja Ruotsin prinssi (suosikkini!!!!!) on Carl Philip. Ilman väliviivaa, virallisesti. Ärsyttää jos jotkut tunkee siihen viivan tai joskus jotkut laittaa hoon Philipiin. EI NIIN.

Join liikaa vettä illalla ja tuli huono olo. Googlailin sitten em. prinssiä (en kyllä ihmettelisi, vaikka olisin googlannut sitä Ruususen prinssiä) ja sain taas aihetta kunnon hymyilyyn. Se näyttää.. Anteeksi, Hänen Kuninkaalinen Korkeutensa. HKK siis näyttää koiranpennulta.

Noniin, nyt seikkailen Disneyn sivuilla. On muuten hienot sivut. On ikävä kaikkia noita elokuvia... Notre Damen kellonsoittajaa, esimerkiksi. Se on hieno elokuva!! Petyin hieman, koska oikeasti se kirkko ei ole niin iso. Varasin nyt sitten kolme Disney-leffaa. Itsellänihän nuo kaikki ovat, mutta VHS-kasetteina. Niillä ei valitettavasti nykyään tee yhtään mitään. Muumejakin minulla on melkein kaksikymmentä kappaletta, mutta kuinkas kummipojat niitä katsoo parin vuoden päästä?

Kuitenkin. Prinsessuus on haaveeni ja prinsessasaduista ihanin on Ruusunen. Muuten tykkään kyllä Peppi Pitkätossun-tyylisistä naiskuvista. Taidan olla vähän feministi, koska otti todella koville mennä pari kertaa pyytämään tädin mieheltä, että tämä aukaisisi limupullon korkin..

Ei luoja, väsyttää. Piti tänne vain tulla kertomaan, että hengissä ollaan. Pahoittelen jälleen rönsyilevää kirjoitusta (ja pilkkuvirheitä). Mieli on keskikorkeudella ja mielelläni minä menisin tuonne sänkyyn nyt ja jäisin ikuisuudeksi. Niin ei kuitenkaan voi tehdä.