Nyt ne on juhlat juhlittu ja sellainen on olokin... Luovasta krapulasta ollaan todella kaukana. Lattialla on pari pizzalaatikkoa. Pää ei kestä Samuli Putroa tai Coldplayta vahvempaa musiikkia. Yritän tässä henkisesti valmistautua siivoukseen, suihkuun ja henkiseen muutokseen.

Miksi muuten ihmiset alkaa tilittää jotain tietyssä vaiheessa iltaa? Minäkin aloin kertoa Ellulle metroista ja lopulta istuimme lattialla ja häneltä valui kyyneleet (se on kuulemma aika normaalia hänelle humalassa). Puhuimme siinä myös ystävyydestämme, joka on kestänyt ikuisuuden. Ja tulee kestämään.

Sitten tuli paha olo. Sen jälkeen aloin tarinoida rocktähdistä. Vaihdoimme Salmarit veteen. Menimme kolmelta nukkumaan. Yhdeksältä heräsin ja olo oli hyvä. Menin vessaan ja sitten tuli ihmeellinen hiki ja päässä alkoi taas heittää. Olin tosi kalpea ja palasin sänkyyni nukkumaan, josta nousin vasta kahden aikaan.

Näin muuten eilen Iskelmäprinssin kun pyörin kaupoissa. Bestis sai viestin minulta: "Mä näin Iskelmäprinssin! <3 Se oli ihana ja pitkä ja ihana!"

Että näin. Miehet. Mutta Iskelmäprinssi on ihana!!!!

Niin ja yöllä käytiin tietysti mieskeskusteluja! Että ne on ihan perseestä. Totta kai minä näytin Ellulle taas sen yhden kuvan ja annoin itselleni humalaisen hetken ajan olla ihastunut. Sitten tuikku sammui pöydällä ja sanoimme peräkkäin: "Blondin syy!" Ellu näytti oman ihastuksensa kuvan ja minä olin positiivisesti yllättynyt. Ei tullut missään vaiheessa halua laittaa mitään "vaarallista" Facebookiin ja ainoa mitä tein oli yhden kaverin lisääminen. Ellu hyväksyi tekoni, itse asiassa yllyttikin.

Puhuin myös Maajussin, Myyjän ja jopa Tupla-Ceen kanssa puhelimessa. Myyjä ihmetteli sorminäppäryyttäni, koska osaan kirjoittaa virheettömästi tekstiviestejä. Puhuminenkin sujuu yllättävän hyvin: alan puhua kirjakieltä. Maajussi ei ollut juonut ja totesi minun olleen humalassa. Tupla-Ceen kanssa puhuimme juomista ja pikkujouluista, että hän ei pääse tyttöjen iltaan.

Ärsyttää toisaalta kirjoittaa tämmöistä teinipaskaa. "Hihi, join eilen ja nyt on darra, hihihi." On välillä hankalaa olla tämmöinen ei-absolutisti, mutta ei myöskään doku. Mutta hah hah, en ole tehnyt mitään tyhmää. Muistan kaiken. Oli hauskaa. Muutaman kuukauden päästä uusiksi.

Huomenna palaamme jälleen tälle planeetalle ja kirjoittelen jotain syvällistä teille, hmm hmm.