Näköjään unissani seikkailee nyt kaksi miespoikaa vuorotellen. Toistensa vastakohdat. Vaalea ja tumma. Nykyisyys ja menneisyys. Yhteinen on kuitenkin missio: tuhota mielenterveyteni. Ihana herätä aamuisin ja ajatella: "Oh shit, ei kai taas?!"

Katsoin tänään kaksi elokuvaa. Rakastunut Bestman ja Vicky Cristina Barcelona. Inhoan Scarlett Johanssonia, ihan näin alkuun täytyy sanoa. Penelope Cruz on myös ärsyttävä, mutta tuossa ihan siedettävä. Puhun nyt VCB-leffasta. Sen maailma oli hauska. Kertojaääni ärsytti ja odotin koko ajan, että milloin se lopettaa ja elokuva alkaa. Ei se lopettanut. Kaikki joivat koko ajan viiniä ja mietin siinä itse: "Mä olisin niiiiiiin huppelissa!" Ihmekään, että kaikki makasivat kaikkien kanssa. Sääliä aiheutti Judy(?)-täti, joka oli onneton avioliitossaan, mutta ei vain lähteny lätkimään. MIKSEI!? (Aiheesta "Birdien mielipide avioliitoista" joku toinen kerta ja se onkin sitten piiiiiitkä kirjoitus)

Rakastunut Bestman oli ihan kohtuullinen höttöleffa. McDreamy on aina söpis ja kyllä sitä kehtaa katsoa 1,5 tuntia hintaan 3 euroa!

Mietin eilen ja tänäänkin erästä ystävää ja olin huolissani. Ihan turhaan, kuten yleensäkin. Meillä kummallakin on vain vähän palaset hukassa välillä. Kaikilla meidän ikäisilläni on. Muistan lukeneeni jostain, että joku kolmikymppinen nainen sanoi seuraavaa: "Jos joutuisin elämään murrosikäni rakastumiset uudelleen, kuolisin niihin tunteisiin".

Niinpä. Tässä iässä täytyy elää vanhempien kanssa, aikuistua, hoitaa kymppejä kokeista, päättää tulevaisuudesta, luoda ystävyyssuhteita, verkostoitua, kärsiä ulkonäkökriisejä, kärsiä identiteettikriisi jos parikin... Niin ja siinä ohella rakastua pari kertaa ja auttaa samoja juttuja läpikäyviä ystäviä! Itselle lisätään noiden juttujen (miinus se rakastuminen, koska en usko moiseen) lisäksi kymmenen vuoden kasa kaikkea "mukavaa".

Päivän pontit olivat, että nuoruus on perseestä. Nukkuminen on parasta, mutta silloin nähtävät unet/ihmissuhteet rules ei-ok. Niin ja menneisyys on mielenkiintoista. Jokainen on kuitenkin vastuussa omasta elämästään ja jokainen voi (periaatteessa) tehdä siitä haluamansa.

Olipas positiivinen yhteenveto tytöltä, joka listaa päivittäin päässään syitä nousta sängystä/elää/hengittää. Niin ja tytöltä joka ei varmaan ensi viikolla tule syömään paljoakaan.

Mutta en edelleenkään ole heittämässä pyyhettä kehään. Tällä viikolla on PALJON tekemistä ja ensi yönäkin näen varmasti jänniä unia, joista täytyy kertoa teille. Hmm, vaikka suunnittelinkin Vuodatus-lakkoa. Hmm.