Asuntoni on maailman sotkuisin. Sänky petaamatta ja tavaroita (lehtiä, langanpätkiä, vaatteita, papereita, kalentereita, kenkälaatikoita..) lojuu ympäri ämpäri. Vain puoliksi siellä, missä niiden oikeasti pitäisi olla. Parasta tässä on tietysti se, että Turkulainen on tulossa millä hetkellä hyvänsä. "Kolmen - neljän aikaan", sanoi hän. Ja kun puhelin soi, minulle on 11 minuuttia aikaa siivota ja juosta asemalle. Sounds like... (Ja samassa alkaa soimaan Smells Like Teen Spirit, kiitti Kurt!)

Pesin vessan ja jääkaapin. Ilmeisesti siivoukseni siirtyy ulko-ovelta vähitellen olohuoneeseen ja ihan viimeisenä petaan tuosta ikkunan vierestä tuon sängyn. Vaatekaappini on kauheassa kunnossa. Vaatteet on mytätty päällekkäin ja hyi. Ne pitäisi viikata hienosti, että joskus löytäisi jotain päällepantavaa.

Olin eilen joogassa. Se on sitä joogaa, jota Madonnakin harrastaa. Oli ihan mahtavaa! Opettaja oli todella hauska. Ajattelin, että se on sellainen kolmekymppinen lihaksikas lauta, mutta se olikin +45 ja takapuolen omaava nainen, joka saa pään kiinni sääriinsä. Siinä sitten tavoitetta meikäläiselle. Suurin tavoite on kyllä näissä perusasioissa, eli lukoissa ja hengityksessä. Hengitys on sellainen jännä... Se tapahtuu nenän kautta ja pitäisi tapahtua vasta kurkunpäässä, joten saisin hauskan äänen aikaan. En osaa sitä. Vielä. Ja niitä lukkoja en ikinä muistanut tehdä, kun oli tekemistä niissä muissakin jutuissa! Oma joogamatto pitäisi muuten ostaa...

Kuitenkin.. Joogan jälkeen reidet ja kädet tärisi, koska niitä oli treenattu kunnolla. Oli sellainen olo, että olisi käynyt juoksemassa kunnon lenkin. Samaan aikaan olin rentoutunut ja pirteähkö. Oli ihana olo. Siinä se joogan salaisuus varmaankin on! 1,5 tuntiin ei myöskään tarvinnut ajatella ketään tai puhua kenellekään. Sai keskittyä siihen, että pysyy pystyssä. Tai no ajattelin vähän, että olisi ihana olla samalla joogatunneilla jonkun ihanan miehen kanssa(tietysti!!), esim. Kim Heroldin tai Juhon. Varsinkin siinä tapauksessa, kun tehdään seisomasarjoja joutuu ihan oikeasti noustamaan päätään ja katsomaan vieressä olevan persettä. Ei tuntuisi niin vaivaannuttavalta, jos nenän edessä olisi Kim "Suomen paras perse" Herold.

Noniin, nyt tuli viesti ja pakko alkaa toimiaaaaaaa.............