Luin eilen Radio Rockin nettisivuja. Klaus Flaming on epävirallisesti sen radioaseman jumala. Jos kuuntelee ko. kanavaa voi sieltä kuulla välillä mainoksia, jotka menee suurinpiirtein näin...

"On se kova!"
"On se kova!"
"On se kova!"
"On se kova!"
"On se kova!"
"On se kova!"
"Klaus Flaming keksi mustan värin. Itse asiassa Klaus Flaming keksi koko näkyvän valon eri sävyt. Paitsi pinkin värin. Pinkin värin keksi Jani Juntunen (myös Radio Rockin juontaja)."
"On se kova!"
"Klaus Flaming maanantaista torstaihin kello kaksikymmentä viiva kaksikymmentäkaksi"
"RADIO ROCK"

Oli pakko naurahtaa ääneen. Pilke silmäkulmassa ja jätkä on ihan kingi! Pistäydyin ihan huvikseni Radio Rockin blogille. Siellä oli maailman pisimmät selostukset (jostain, en jaksanut lukea tarkemmin) by Klaus Flaming.
Laitoin eilen myös merkille, että virallinen maailman ärsyttävin mies (minun mielestäni), eli Jone Nikula, vetää omaa showtaan Rockilla arkisin TUNNIN päivässä. Like what the fuck?! Mitä se tekee loput päivästä? Leikkii frettiensä kanssa Nurmijärvellä?

Olen miettinyt välillä, että olisi kiva olla radiojuontaja. Rupatella kaikkea ja soitella musaa. Sitten jutella ihmisten kanssa puhelimessa ja juoda liikaa teetä.
Eilen mietin itseäni ja sitä, että millainen olen ihmisten seurassa. Normaalisti olen aika AD/HD, mutta jos seura on tietynlaista olen rauhallinen ja ehkä vähän tylsähkökin. Oikeassa seurassa puhun paljon ja kovaa, hypin portaita alas, teen balleriinapyörähdyksiä... Radiossa ohjelman tekeminen vaatii todellakin sitä, että työparin kanssa tulisi olla täydellinen luottamus ja kemioiden täytyisi todella pelata. Rockin Korporaation Heikelä ja Linnanahde ovat täydellinen pari. Kuunnelkaa joskus heidän aamushowtaan (6-11 arkisin)! Kerran Heikelä sanoi lähetyksen lopussa: "Linnanahde, eikö lähdetä vittuun täältä studiosta". Ihan parasta!

Jokin aika sitten tein huomion, että Radio Rockilla on tasan yksi nainen ja hänkin sivuroolissa.Korporaation Jenni, joka on todella kökkö. Niinpä päätin, että minusta tulee Radio Rockin ensimmäinen nainen.