Istun tässä kuistilla koneen kanssa. Sain synttärilahjaksi viimein oman koneen, jolla voi sitten kirjoittaa, kuunnella musaa, olla yhteydessä maailmaan ja kaikkea ihanaa. Nimeä tälle ei vielä ole, mutta hyvää ystävääni siteeratakseni: "Se tulee sitten aikanaan se, mikä tuntuu eniten omalta". Jep.

Enää muutama päivä synttäreihini! Tänään on tulossa vieraita, ystäviä ja kavereita, juhlimaan tätä ihanaa juhlaa! Kerran sitä allekirjoittanut on ajatellut täyttää seitsemäntoista.

Huomenna alkaakin työt... Ja huomisesta alkaen oma rakas iPodini on kaksi viikkoa huollossa. Siis kaksi viikkoa. KAKSI viikkoa! KAKSI VIIKKOA! Neljätoista päivää. Meinasin ihan oikeasti alkaa itkemään Stockmannin huoltopalvelun tiskillä eilen.

Vietin eilen kahden siiderin kanssa hauskoja hetkiä eräässä rakastamassani paikassa. Seurana oli yksi parhaista ystävistäni ja hänen kaksi siideriään sekä myöhemmin illalla eräs random, joka vain tuli juttelemaan meille.

40 minuuttia ennen kuin lähden bussilla kohti asemaa ja vastaan kaikkia ihania ihmisiä. <3

Siitä eilisestä... Joimme tosiaan kaksi siideriä kumpikin. Kävimme kaksi kertaa puskapissalla ja nauroimme yhdelle jutulle. Kirjoitan sen nyt tähän.

Kaveri: "Hei! Mitä jos poliisit tulee tänne? Ei ne kyl paljoo voi tehdä. Meillä on niin vähän juotavaa ja ollaan ihan kiltisti"

Minä: "Näinpä! Ja jos ne kysyy papereita, hah, sanotaan ettei oo"

K: " 'Mä oon jo täysikänen!' "

M: " ' Oon syntyny vuonna... Vuonna.. yhdeksänkymm... Kahdeksan...' "

K: " 'Siinä nelkytäkolme, kuuskytäkahdeksan' "

M: "Joohei! Hah! 'Siinä 50-luvun jälkeen, ennen 2000-lukua' "

K: " ' Se oli talvisota loppunu just' HAHA!"

M: " ' Oli kylmät talvet...' "

K: " ' Äiti saunassa minut synnytti. Isä lähti naapuripitäjästä hakemaan lääkäriä..' "

M: " '.. kolme päivää siiinä reissussa meni' "

K: " 'Ja piika toi pyyhkeitä ja lämmitti saunaa' "

M: "Loppuis varmaan kyselyt lyhyeen, hahahaahahaaa"

K: "Näin tekis! Hahahahahahaaa"

Että näin erään päiväkodin pihassa eilen...