Sain tänään The Killersien ja Fall Out Boyn uusimmat cd-levyt kirjastosta. Se on niin hieno hetki, kun saa käteensä kauan odottamansa levyn/kirjan, maksaa siitä 50 senttiä ja sitten se esine on sinun seitsemästä päivästä kuukauteen. Ja jos hyvin käy, kukaan ei ole varannut kirjaa/levyä sinun jälkeesi, joten uusimalla saat pitää sitä jopa kolme kuukautta!

Fall Out Boyn olen löytänyt n. 1,5 vuotta sitten musiikkivideoiden kautta. Aika lamea, täytyy myöntää. Ja huomio! Pete Wentz on virallisesti ensimmäinen basistini. ... Onpas ihku-daa-teiniä. Joka tapauksessa. Tuo uusin levy (Folie à Deux) on saanut keskinkertaisia arvoteluja, vaikka en minä yleensäkään noteraa mitenkään arvosteluista. Paitsi Otto Talvion kirjoittamista.

Sain tuon levyn käteeni tänään ja pelkästään kannesta täytyy sanoa, että VAU! Se on pahvia, jota yleensä vierastan. Leikin kuitenkin, että bändi on varmasti halunnut paperiset kannet levyihin ekologisista syistä. Go boys! Grafiikaltaankin kannet ovat hienot. Bändin poikien kuvat ovat hauskat ja muutenkin.. vau. (Terkut sille Petelle vaan, että sininen kajal ja ripsiväri on rohkea yhdistelmä, eikä moni mies siihen lähtisi!)

Sitten on The Killers. Vanha kunnon Killers. Löysin tuon bändin vuonna 2004, eli joskus Hot Fussin jälkeen. Otin levyn (kirjaston hyllyltä) kansikuvan perusteella. En ole katunut. Hot Fuss on todella hyvä! Mutta sitten... Pojat kasvoivat miehiksi ja kasvattivat viikset ja/tai pulisongit. Sam's Town on kohtalainen levy, mutta siitä puuttuu jotain. Sawdust on kokoelma demoja ja b-puolia (sinkuista) ja sekin yllätti positiivisemmin kuin tuo Sam's Town. Nyt sitten on kädessäni Day & Age, The Killersin kolmas levy. Tunnelmat ovat ristiriitaiset. Olen tietoisesti ja tiedostamattani jättänyt Human-biisin kuulematta ja näkemättä sen pyöriessä radiossa ja televisiossa. Arvosteluista olen lukenut sen verran, että Killersit palaa juurilleen ja ovat löytäneet 80-luvun. Ou jee.

Ehkäpä perehdyn noihin uusiin levyihin tänä iltana ja kerron teille myöhemmin mielipiteeni siitä. Muistakaa syödä vitamineja, ettei taudit iske.